Villa Omenankukka

Villa Omenankukka on LovEdun perustajien 1946 rakennettu ihastuttava talo meren rannalla Loviisassa. Talossa järjestetään kurssitoimintaa, majoitusta, tapahtumia ja juhlia. Se voi toimia johtoryhmäsi tai tiimisi vetäytymispaikkana täysin oheispalveluin. Taloa voi vuokrata myös kokonaan omaan käyttöön, jolloin tuttujen kesken majoitustilaa on yli 10 henkilölle. Kurssitarjontaa tuotetaan yhdessä yhteistyökumppanien kanssa.

Kannattaa seurata Villa Omenankukan facebook-sivuja ja Instagramia villa.omenankukka.

Villa Omenankukan majoitushinnasto

Varattavissa yläkerrassa kolme erilaista huonetta, joissa kaikissa on yhteinen juuri remontoitu tilava wc-kylpyhuone. Sisäänkäynti on alakerrasta, käytössä on parveke puutarhaan, Nespresso-kahvikone ja vedenkeitin. Kysy myös lainaksi pyöriä, sup-lautoja, lautapelejä. Pihalla grillausmahdollisuus. Lisämaksusta sauna.

”Meri” -huone kahdelle alk. 130 e /yö

Merihenkisesti sisustetussa huoneessa on kahden hengen 160 leveä parivuode alkovissa ja upea näköala Loviisan lahdelle. Suosittelemme pariskunnille.

”Roosa” -huone kahdelle alk. 130 e /yö


Romanttisessa huoneessa on muhkea 180 leveä parivuode ja meri pilkistää tähänkin huoneeseen. Suosittelemme pariskunnille tai ystävyksille, sillä vuoteet voidaan myös erottaa kahdeksi eri vuoteeksi.

”Pioni” -huone max. kuudelle alk. 160 e/ yö

Pionikuvioitu tapetti koristaa huonetta, jonka alkovissa on 120 leveä vuode, toisessa alkovissa kaksi 80 leveää erillistä vuodetta sekä levitettävä sohvasänky, josta tulee 160 leveä täyspitkä vuode. Tv, minijääkaappi ja näkymä Laivasillalle takaavat sen, että täällä viihtyy koko perhe tai kaveriporukka.

Koko talon vuokraus

Vuokraamme koko talon käyttöösi, jolloin majoittumaan mahtuu jopa 13 henkilöä! Yläkerran huoneiden lisäksi käytössänne on makuuhuone, jossa on 160 leveä vuode ja saunan yhteydessä vielä 80 leveä laverivuode. Käytössänne on puutarha kalusteineen ja grilli, sauna, keittiö ja tilava olohuone. Ruokailutilassa on 8 hlön ruokapöytä. Lasikuistilla on tunnelmallista järjestää vaikka rapujuhlat (käytössä vain kesäaikaan). Syysiltoina takka lämmittää. Vuorokausihinta hinta rippuu mm. sesongista ja vuokra-ajan pituudesta.

Etätyöviikko Loviisassa

Vaihda maisemaa ja tee etätöitä Meri -huoneessa! Nosta katseesi läppäristä ja ihaile ohi lipuvia veneitä tai joutsenten lentoa Loviisan lahdella. Loviisassa on hyvä lounastarjonta ja mahtavat liikuntamahdollisuudet. Lähellä retkikohteet, kuten Porvoo ja Strömforsin ruukki. Kysy tarjousta!

Villa Omenakukka

Ota yhteyttä niin kerron lisää
Heljä Misukka, p. 050 528 6682
helja@lovedu.fi
Rantatie 16, 07900 LOVIISA

Finland Travel Info

Yhteistyökumppanimme

Kotitalousopettaja, ruoka-alan yrittäjä
Kati Pohjanmaa